پرتره آلفرد هیچکاک
مرداد 19, 1399فیلم The Birds آلفرد هیچکاک
مرداد 19, 1399625,000 تومان
برای طرح فیلم The Seventh Seal اینگمار برگمان از تصویر جلد دی وی دی نسخه ی کرایترین (Criterion) این فیلم استفاده کرده ایم. این تصویر از صحنه ای از فیلم مهر هفتم گرفته شده که در آن آنتونیوس بلوک، قهرمان فیلم، سرش را اندکی به پایین خم کرده و از گوشه ی چشم به سمت چپ نگاه می کند. البته طرح تیشرتی که مشاهده می کنید توسط گرافیستی به نام Paulo Czar ویرایش شده و حالتی شبیه نقاشی آبرنگ پیدا کرده.
در پایین طرح، عنوان فیلم با فونت کلاسیک دندانه دار (Serif) و با فاصله درج شده.
جنس، سایز، رنگ، و مدل
طرح فیلم The Seventh Seal اینگمار برگمان قابل سفاش بر روی تیشرت آستین کوتاه و بلند می باشد. جزئیات کامل راجع به جنس و مدل لباس های سیناریوم را در صفحه ی انواع لباس های سیناریوم بخوانید.
انتخاب سایز
برای انتخاب سایز می بایست طبق توضیحات و جدول های سایزبندی صفحه ی سایزبندی لباس ها عمل کنید.
تذکر
پیشنهاد می کنیم حتمن صفحه ی «روش های چاپ لباس» در فروشگاه سیناریوم را جهت آگاهی راجع به نوع و کیفیت محصولی که خریداری می کنید بخوانید.
فیلم The Seventh Seal اینگمار برگمان
مهر هفتم (The Seventh Seal) فیلمی ست به نویسندگی و کارگردانی اینگمار برگمان (Ingmar Bergman)، کارگردان سوئدی، در سال 1957. برگمان فیلمنامه ی مهر هفتم را با اقتباس از نمایشنامه ی نوشته ی خودش با عنوان «نقاشی روی چوب» (Wood Painting) نوشت. در این فیلم مکس فون سیدو (Max von Sydow) در نقش اصلی هنرنمایی می کند. عنوان فیلم The Seventh Seal برگمان به بخشی از کتاب «مکاشفه ی یوحنا» اشاره دارد.
خلاصه داستان فیلم مهر هفتم اینگمار برگمان
فیلم The Seventh Seal داستان شوالیه ای به نام آنتونیوس بلوک (Antonius Block) را در قرون وسطا روایت می کند که از جنگ های صلیبی به وطنش سوئد برگشته. در آنجا، آنتونیوس با «مرگ» مجسم (حالتی سمبولیک از مرگ) مواجه می شود که آمده تا او را با خود ببرد. آنتونیوس مرگ را به یک بازی شطرنج دعوت می کند تا برای خود زمان بخرد، و عین حال به دنبال سواات فلسفی خود راجع به ایمان، خدا، و مرگ بگردد.
نقد فیلم The Seventh Seal اینگمار برگمان
از زمان اکران این فیلم در سوئد و دیگر کشور ها تا امروز سینماتوگرافی و بازیگری فیلم The Seventh Seal مورد ستایش ناقدان سینمایی قرار گرفته. اما این محتوای فیلم مهر هفتم است که بیشترین توجه را معطوف به خود کرده. اینگمار برگمان که خود در خانواده ای مذهبی متعصب بزرگ شده در فیلم The Seventh Seal سوال هایی را راجع به وجود خدا مطرح می کند. در جای جای فیلم می بینیم که آنتونیوس بلوک که برای خدا و مسیحیت در جنگ های صلیبی جنگیده در ایمانش به حضور خدا شک می کند. برای او باور به یک خدای «صامت» که به او پاسخ نمی دهد بحران آفرین است. او حتا سراغ خدا را از زن مجنونی که گفته می شود با شیطان در تماس است می گیرید، اما مجددن پاسخی در کار نیست.
مهر هفتم اگرچه سوال های شکاکانه ای راجع به خدا می پرسد اما نمی توان آن را یک فیلم آتئیستی قلمداد کرد. این فیلم اگرچه در مورد حضور خدا شک می کند، اما هیچ گاه رک و مستقیم راجع به وجود نداشتن آن صحبت نمی کند. شکاکیت مهر هفتم بیشتر به غرولند یک مسیحی راجع به دینی که با آن بزرگ شده می ماند که در نهایت به پیروی از آن ادامه می دهد. به احتمال زیاد واتیکان هم چنین برداشتی از مهر هفتم داشته که آن را در فهرست 45 فیلم منتخبش در سال 1995 قرار داد.
در مجموع The Seventh Seal، فیلمی مهم و تاثیرگذار در سینماست که مورد اقتباس سینماگران بعد از اینگمار برگمان و همچنین هنرمندان دیگر حیطه های هنری قرار گرفته. مهر هفتم در سال 1957 در جشنواره ی کن حضور پیدا کرد و برنده جایزه ی هیئت داوران شد.
نوع لباس | |
---|---|
رنگ | مشکی |
سایز | S, M, L, XL, XXL, XXXL |
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.